consells tornar de vacances

Tornar de vacances, 5 consells ioguis

No es tracta simplement de la tornada a la feina: pots canviar la teva visió del món i de la vida si aprecies tot el que tens, tot depèn del prisma des del qual enfoquis

Et donem uns quants consells perquè comencis aquesta nova etapa:

  1. Quan et despertis, pren uns instants d’observació per connectar amb tu mateix i amb els teus propòsits. Uns 5 minuts de meditació t’ajudaran a aclarir la teva ment i centrar-te. En aquest article et proposem dues meditacions guiades.
  2. Un bon esmorzar sempre serà el millor començament; i si el deixes preparat la nit anterior, molt millor! Beure un got d’aigua tèbia en deju, amb llimona, t’ajudarà a eliminar residus i netejar l’organisme.
  3. Vesteix-te amb colors alegres, que reflecteixin llum. Recorda que el color és vibració, un color serè com el blau clar, ajuda a mantenir una actitud equànime, un color intens, com el vermell, ens crida a encendre el nostre foc intern.
  4. Si escoltes música, intenta que sigui harmònica, pots posar algun mantra que et transport a bons moments.
  5. Quan detectis algun pensament negatiu, intenta de seguida fer contrapès amb alguna cosa positiva, agraeix poder tenir recursos per desenvolupar-te per tu mateix, agraeix al teu cos per estar present, etc.
Posted in Ioga and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *