Acro

Què és l’Acro Ioga i quins beneficis ens aporta?

Els centres de ioga YogaOne tenen l’objectiu d’apropar el ioga a tothom. La marca, líder del sector, ja té estudis de ioga per tot el país, oferint les millors classes, tallers i cursos de la mà de professionals destacats.

Entre la seva oferta hi ha classes de ioga de tota mena, tipus de ioga convencional i altres modalitats més innovadores. Si destaca per alguna cosa, és justament per l’ampli ventall de possibilitats que brinda. És per això que a YogaOne practiquem des del ioga més conegut, com el Vinyasa o l’Ashtanga, fins al D-Gravity Yoga, que es fa en una hamaca, o l’Acro Ioga, els uns sobre els altres.

De fet, l’Acro Ioga és una de les modalitats amb més adeptes, per les sensacions que ofereix i els beneficis que brinda. T’expliquem de què tracta.

 

Què és l’Acro Ioga?

L’Acro Ioga és una modalitat de ioga, que el combina amb l’acrobàcia i el massatge tailandès. De fet, les sessions s’estructuren en diferents parts, que se centren cadascuna en un d’aquests tres pilars.

Els adeptes d’aquesta pràctica asseguren que és difícil descriure’n l’efecte amb paraules, ja que l’experiència que es produeix a escala espiritual és inexplicable; molt més profunda.

L’Acro Ioga està pensat perquè tothom el pugui practicar, més enllà de la seva edat o condicions físiques. De fet, és de les poques disciplines que no es fa de manera individual, fet pel qual es fonamenta en els valors de la comunitat i la cooperació.

 

Beneficis de l’Acro Ioga

Els beneficis de l’Acro Ioga són gairebé incomptables, ja que, com totes les modalitats de ioga, no afecten únicament a escala física, sinó que incideixen també directament a la ment i li aporten molts avantatges.

En primer lloc, cal destacar que és de les poques modalitats de ioga que no es practica de manera individual i es fa en parelles. Aquest fet potencia la confiança i la connexió entre persones i el compromís, perquè es treballa en equip.

A més, ofereix desafiament i superació, desenvolupa la força i la flexibilitat i augmenta l’agilitat i la coordinació. Tanmateix, més enllà dels beneficis que produeix al nostre organisme, l’Acro Ioga ens proporciona consciència corporal, alegria i llibertat, i ens permet connectar no tan sols amb nosaltres mateixos, sinó també amb la gent que ens acompanya durant la sessió.

Ja veus que aquesta disciplina és senzilla, diferent, alliberadora i beneficiosa. De veritat que no t’animaràs a provar-la? Si ho fas, no dubtis a anar a qualsevol dels teus centres YogaOne, t’hi esperem!

Posted in Ioga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *