antigravity

D-Gravity Yoga, el fenomen de YogaOne

Els centres de ioga YogaOne, estesos arreu d’Espanya, pioners i líders del sector, ofereixen un ampli ventall de cursos, tallers i classes, de la mà dels millors professionals. El primer centre va néixer fa anys a Barcelona, i ara ja són més de 50 els estudis de YogaOne que apropen aquesta pràctica als ciutadans i ciutadanes de tot el país.

D’entre tots els serveis que ofereix aquesta cadena de centres de ioga, n’hi ha alguns que destaquen, ja sigui per tots els beneficis que aporta o perquè no se solen oferir en altres centres del sector. Una d’aquestes activitats és el D-Gravity Yoga, i t’expliquem en què consisteix.

 

Què és el D-Gravity Yoga?

El D-Gravity Yoga és una pràctica que fusiona el ioga, la dansa, el pilates i les arts aèries i que permet enfortir la musculatura i estirar-la, evitant que les articulacions i les vèrtebres es comprimeixin. El punt clau, i alhora diferencial del D-Gravity Yoga és l’hamaca amb què es treballa: gràcies a ella, s’aprèn a fer postures invertides amb el cos suspès en l’aire, fet que aporta un munt de beneficis.

El principi fonamental d’aquesta classe de ioga és la confiança, no només en la força de l’hamaca, sinó també en la pròpia força. “Com en la vida mateixa, sense confiança no s’aconsegueix res. Mentre hi hagi dubtes, hi ha resistències”. Un altre dels principis essencials del D-Gravity Yoga és l’optimització de moviments: l’objectiu és utilitzar l’hamaca com un punt de suport per a fer de les postures difícils, quelcom senzill de fer. A més, el moviment entre les diferents postures ha de ser fluït, aprofitant l’energia i minimitzant els passos. Quan la classe es fa bé, se sent com una dansa.

Cal destacar que D-Gravity no és un entrenament destinat únicament al cos; també entrena la ment. La presència estructura aquesta pràctica, igual que l’atenció i la concentració. La filosofia de D-Gravity reconeix la interconnexió del cos, la ment i l’esperit. Durant aquesta pràctica s’aprèn a estar connectat amb el present i amb tots els nostres sentits per poder prendre consciència.

 

Beneficis del D-Gravity Yoga

Són moltíssims els beneficis que brinda el D-Gravity Yoga, fet pel qual la fa una pràctica tan profitosa per tothom qui la realitza. Entre ells, en destacant alguns:

  • Descomprimeix la columna
  • Ajuda a perdre pes
  • Enforteix els músculs
  • Treballa l’equilibri i l’agilitat física
  • Redueix l’estat de nervis i ansietat
  • Oxigena el cos
  • Afavoreix la circulació sanguínia
  • Incrementa el moviment articular
  • Afavoreix el sistema limfàtic, digestiu i circulatori

Si et crida l’atenció el D-Gravity i vols notar de primera mà tots els beneficis que comporta la seva pràctica, no dubtis provar-lo en qualsevol dels centres de YogaOne.

Posted in Ioguis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *