embarazadas

Descobreix els beneficis del ioga per a embarassades a YogaOne

Un dels dubtes més freqüents en les dones embarassades és el de si la pràctica d’exercici físic és compatible amb la gestació. Doncs la resposta, com amb tot, és ‘depèn’. Evidentment, depèn molt del tipus de pràctica: l’ideal és aquell exercici de baix impacte i poca potència. Se us caut algun exemple? És evident: el ioga és l’exercici físic perfecte per a les dones embarassades.

Ara bé, no tots els tipus de ioga són aptes per aquesta situació, n’hi ha que depèn dels moviments, postures i pràctiques són més recomanables que altres. El més interessant és gaudir de classes específicament centrades en brindar els beneficis del ioga a les dones embarassades. Malauradament, costa trobar sessions d’aquestes característiques i amb professionals certificats que les duguin a terme. Per sort, a YogaOne oferim classes amb aquestes condicions. Anima’t a provar-les!

 

Beneficis del ioga per a embarassades

La pràctica del ioga pot ajudar a millorar l’estat de les mares en la gestació, perquè afavoreix el procés de maduració del seu organisme fins el moment del part.

A més, serveix per reduir els símptomes depressius i l’estrès durant l’embaràs i per augmentar la funció immunològica de la gestant. A aquest beneficis cal sumar-li altres avantatges molt positius per a una persona embarassada, com el de la disminució del mal d’esquena gràcies a la millora de la postura corporal, l’augment de la connexió amb el bebè gràcies a l’atenció en la respiració i la consciència i la millora en el son, tan important en moments com aquests.

Practicar ioga, a més, ajuda a disminuir el dolor durant el part i permet reduir les possibilitats de patir cesària.

 

Classes de ioga per a embarassades a YogaOne

Està clar que les beneficis del ioga són infinits, però cal saber on practicar-lo. Per incorporar correctament els seus beneficis, cal que fem correctament les postures i les sessions, i això només ho farem gràcies als tècnics professionals dels centres. L’experiència de ser mare és única i incomparable, i la manera com aquesta transmet l’essència de la vida al seu bebè, també. Gràcies a les sessions de ioga per a embarassades de YogaOne gaudiràs al màxim d’aquesta experiència i viuràs d’una manera completament diferent el miracle de la vida.

Recorda, a més, que a YogaOne oferim classes d’altres tipus de ioga, a part de tallers, cursos i formacions. Tot, amb un únic objectiu: apropar el ioga a tothom.

Posted in Ioga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *