vinyasa

Incorpora tots els beneficis del Vinyasa Flow Ioga

A YogaOne sabem que el ioga evoluciona, igual que la majoria de disciplines esportives o espirituals. Van apareixent noves disciplines, que responen a noves necessitats i que busquen guanyar cada vegada més adeptes. Una d’aquestes noves modalitats és el Vinyasa Flow Ioga. Els centres YogaOne hi ha els millors professionals disposats a ensenyar-te’n les postures i a fer-te gaudir de tots els beneficis que ofereix.

 

Què és el Vinyasa Flow Ioga?

El Vinyasa Flow és una modalitat de ioga molt dinàmica, que permet moure’ns mentre mantenim una respiració conscient. Es tracta d’una mena de ”meditació en moviment”. El significat d’aquest terme és el següent:

“VI: col·locar-se d’una manera determinada (una asana o una postura)

NYASA: meditar mentre centres la teva atenció en alguna cosa concreta (la respiració, en aquest cas)

FLOW: fluir”

 

D’aquesta manera, podem entendre el Vinyasa Flow com un tipus de ioga que ens permet fluir mentre ens movem i respirem conscientment. A més, el diferencia de les altres modalitats de ioga per ser més físic i requerir més esforç, ja que incorpora diversos moviments aeròbics.

La pràctica del Vinyasa Flow ioga permet equilibrar el cos i la ment, millorar la qualitat del son i reduir l’estrès, així com augmentar l’energia de cadascú. Tot això ho brinda el ioga en general, però el que diferencia el Vinyasa Flow de la resta de tipologies de ioga és el seu dinamisme. A més, també ofereix beneficis concrets. Els vols saber?

 

Els beneficis del Vinyasa Flow Ioga

Com hem comentat, el Vinyasa Flow ofereix molts més beneficis, gràcies al seu dinamisme i als moviments aeròbics que incorpora. Alguns d’ells són els següents:

  • Augmenta la força muscular
  • Redueix el mal a les articulacions
  • Augmenta l’elasticitat
  • Millora la postura
  • Incrementa la resistència pulmonar
  • Enforteix els músculs, especialment els de l’esquena

Com podem veure, aquesta disciplina ens ofereix beneficis tant físics com mentals. Primerament, el Vinyasa Flow Ioga ens permet millorar la flexibilitat dels músculs i de les articulacions, enfortir-los i tonificar-los. Fa que els ossos siguin més forts i ens elimina problemes de respiració comuns com l’asma, gràcies al treball concret que fem.

D’altra banda, mentalment disminuïm els nivells de mal humor i d’estrès, i el nostre organisme es relaxa. A més, el Vinyasa Flow ens permet donar valor a les coses que ens fan feliços; benefici molt útil en qualsevol àmbit.

 

Com és una classe de Vinyasa Flow a YogaOne?

El Vinyasa Flow Ioga és un estil molt dinàmic i creatiu, motiu pel qual varia diàriament. Les classes es formen per diversos exercicis combinats de diferents maneres, amb l’objectiu de millorar les postures més difícils.

A les sessions es dona molta importància a l’enllaç de les postures, amb moviments fluïts orientats a la progressió en les asanes. Els professors, que són tècnics i tècniques professionals i especialitzats, ensenyen els enfocaments clàssics i també innovadors del Vinyasa.

Tens ganes de descobrir aquesta tipologia de ioga i d’absorbir-ne tots els beneficis? Vine al YogaOne i deixa’t seduir pel Vinyasa Flow Ioga!

Posted in Uncategorized @ca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *