global yoga congress

Coneix les claus del Global Yoga Congress 2018

Professors de ioga internacionals, concerts de Kirtan, conferències, activitats infantils i molt més és el que t’espera a la segona edició del Global Yoga Congress

Et presentem tots els detalls de la segona edició del Global Yoga Congress, l’esdeveniment de ioga més complet on viure una intensa experiència de pau, unió i creixement personal que encalmarà la teva ment, obrirà el cor i et farà connectar amb tot el teu potencial. Un viatge de transformació per aprendre a buscar la felicitat en el teu interior.

En aquesta ocasió, el Global Yoga Congress se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d’octubre al Col·legi Pare Damià Sagrat Cor (Av. Vallvidrera, 10, Barcelona). A continuació, t’oferim totes les claus perquè puguis decidir per tu mateix quin és el camí que vols escollir.

Professors de ioga de tot el món impartint diferents estils

3 dies en una atmosfera de pau i respecte, un espai d’unió i convivència on participaran grans mestres del ioga, internacionals i locals, capaços de transmetre a les seves sessions el seu coneixement i amor a la disciplina que imparteixen. Serà un privilegi poder gaudir dels ensenyaments de tots i cada un d’ells.

No ens podem oblidar tampoc del segon punt imprescindible per fer d’aquest congrés un esdeveniment per a tots. Al Global Yoga Congress trobaràs diferents estils de ioga: Asthanga, disciplina i concentració; Dharma Hatha, obertura de cor; Hatha Raja, connexió cos ment; Sivananda, recàrrega d’energia; Iyengar, cura del cos; Vinyasa, fluïdesa, i un llarg etcètera per satisfer a tots els ioguis.

És normal que si just ara t’estàs introduint en el ioga o ni tan sols això, però estàs pensant en fer-ho, pensis que esdeveniments com aquest no són per a tu. Però fes una excepció amb el Global Ioga Congress i no et quedis a casa, hi ha una infinitat de sessions per a tu. Podràs conèixer amb més deteniment els ajustos, alineacions, variacions i progressions, així com tallers d’introducció al ioga o la meditació i pranayama.

Però no només la formació és per als iniciàtics, si ets practicant avançat seràs benvingut i també si ets un iogui que estàs en plena formació de professorat, ja que podràs assistir a sessions especials per millorar la teva experiència formativa i la manera de transmetre-la als teus futurs alumnes. Recorda que també oferim sessions de nivell intermedi i avançat, segons el teu nivell de pràctica i gaudeix del camí!

No seríem un congrés global si ens oblidéssim de complementar les sessions de ioga amb la meditació. Tal és així que esdeveniment comptarà amb sessions de meditació per fer-te desenvolupar la capacitat de prestar atenció al moment present i eliminar el “soroll” innecessari en la nostra ment. Concentra’t, empodera’t des de l’essència del teu propi ésser, sense influenciar-te per l’exterior. Al Global Yoga Congress podràs meditar amb diferents tècniques: Pranayama i respiració, meditació, Prana Nidra, Pshyquic Developement o pràctiques interiors. Tu decideixes!

Global yoga congress

Què fer entre sessió i sessió? Apostem pel Kirtan, conferències i àrees de descans

L’antic cant de mantres en sànscrit, en la forma “crida-resposta”, ens ofereix un camí fantàstic per fer callar la ment i conduir-nos al nostre centre poderós, al nostre Ser íntim. Aquest any comptem amb 3 actuacions diferents, 2 d’elles ofertes per Bhakta Project des de Colòmbia, encarregats d’inaugurar el Global Yoga Congress al costat d’Andrei Ram -i també clausurar-; a més dels més de 10 concerts de Kirtan a càrrec de Manu Om o Roxana Felman entre d’altres, on la veu es convertirà en l’expressió de l’ànima i del cor.

A més d’ampliar la proposta musical, enguany comptarem amb diferents conferències sobre “Filosofia del Ioga” a càrrec de Mohini, “Ioga I Olis Essencials” amb Irya Devi & Fermina Perez o “Mitologia i Asana: deïtats que inspiren postures” amb Naren Herrero, entre d’altres. Pots consultar la programació completa aquí.

Al Global Yoga Congress també hi ha espai per descansar. Hem preparat dues zones on podràs gaudir d’un suc o una infusió en qualsevol moment i menjar de manera saludable en l’espai de foodtrucks, a més de visitar la zona shopping amb estands de diferents productes. Una altra de les nostres propostes per al descans i la relaxació, són les sessions de Thai Massage, en què podràs introduir-te en els coneixements d’aquesta tècnica mil·lenària al costat de Neus Abella i Till Heeg.

Espai Ioga Kids i formació de professors de ioga per a nens

Pots aprofitar per venir amb tota la família al Global Yoga Congress. Tindrem un espai exclusiu per als més petits amb 19 sessions diferents durant tot el cap de setmana: teatre per a nens i nenes, mindfulness, acro ioga, jocs de ioga i moltes més. A més, durant els tres dies del congrés, Cayena Rodenas impartirà una formació de professors de ioga per a nens avalada per la Ioga Alliance International (Yai), que et qualificarà per fer classes de ioga en qualsevol lloc del món.

En aquest curs rebràs les eines necessàries i la confiança per ser un professor/a de ioga per a nens des del dia que acabis el curs. A més, et lliurem un manual molt complet i carregat de recursos perquè el conservis com a referència en la teva carrera de professor/a de ioga i com ajuda a l’hora de crear les teves classes i obtenir la inspiració necessària en el teu ensenyament.

Posted in Esdeveniments and tagged , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *