ana forrest en yogaone

5 raons per no perdre’t la visita d’Ana Forrest a YogaOne

Ana Forrest, una de les mestres de ioga més importants a nivell mundial, impartirà 4 tallers de Forrest Yoga a principis de maig a Barcelona

Ana Forrest i José Calarco estan a l’avantguarda en el món del Ioga, guiant el seu futur i evolució. Aquest mes de maig, l’Ana i el Jose oferiran quatre tallers de Forrest Yoga a Barcelona. Aquests dos mestres de renom mundial creen experiències profundes i una recerca de la visió d’alguna cosa veritablement sagrada a la vida. L’Ana i el José ensenyen l’art d’evolucionar el jo i establir una connexió amb l’Esperit i la Natura.

Ana Forrest i el seu company, el xaman musical Jose Calarco, estaran per primera vegada a Espanya els dies 3, 4 i 5 de maig a YogaOne Tuset, i oferiran quatre tallers diferents de Yoga Forrest. Sens dubte és una de les visites més importants d’aquest any en YogaOne que no volem que la deixis escapar. Per a totes aquelles persones que encara no coneixen el poder de l’Forrest Yoga, us expliquem a continuació 5 raons a tenir a compte per no deixar escapar l’oportunitat d’assistir a algun dels seus tallers:

  1. Perquè és la primera vegada que visiten Espanya

La metodologia d’ensenyament combinat de l’Ana i el Jose és diferent a qualsevol altra especialitat en el món del ioga. En el seu estil únic, combinen la seqüenciació intel·ligent de postures amb una intenció espiritual. Combinen música, cançó, invocació, benedicció de fum, narració de contes, oració, filosofia i pràctiques de sanació primordials i xamàniques en cada esdeveniment. L’Ana i el Jose porten artistes indígenes i mestres en les seves cerimònies de ioga per compartir la seva cultura i els seus dons. Junts, el duo ofereix una fusió irresistible dels seus èxits i talents destacats en la vida, i avui guien les fortunes del ioga modern.

  1. Perquè porta més de 45 anys canviant la vida de milers de persones

Ana Forrest ha desenvolupat la seva pràctica al llarg de tots aquests anys per millorar la vida de tota mena de persones. Treballa per millorar els trastorns causats per l’estrès posttraumàtic i el trauma, aconseguint en cada cas millorar el seu benestar i la seva salut a més d’aprofundir en aspectes com la presa de decisions davant de situacions adverses.

  1. Perquè el Forrest Yoga ajuda a minimitzar l’estrès causat per la feina

Ana Forrest està especialitzada en dissenyar seqüències de ioga centrades específicament per alleujar l’estrès físic i mental causat per la feina. De fet la seva tècnica ajuda a dispersar la fatiga o l’esgotament i augmentar la pròpia energia amb tècniques de respiració molt específiques dedicant tan sols uns pocs minuts al dia.

  1. Perquè són exercicis que ajuden a trobar la força i l’equilibri

El Forrest Yoga està basat en mantenir una sèrie de postures de ioga durant un llarg període de temps perquè puguis progressar i aprofundir més fàcilment en cada postura. L’objectiu és crear força, alliberar toxines, ampliar l’oxigenació i rejovenir el cos. Principalment estan centrades a la zona del core (abdominals i esquena) per solucionar molèsties ocasionades per males postures, com mal d’espatlles, esquena o coll.

  1. Perquè està considerada com una de les mestres de ioga més importants de tot el món

L’aportació que ha realitzat Ana Forrest a la comunitat iogui amb una tècnica sanadora i tot el seu recorregut al llarg de 4 dècades, ha aconseguit que sigui considerada a dia d’avui com una de les mestres de ioga més influents a nivell mundial. Ana Forrest ha participat en els macro esdeveniments de ioga més importants del món, com el Asia Yoga Conference, diferents edicions del Wanderlust o l’International Yoga Festival celebrat a l’Índia. A més, exhaureix les reserves de workshops a Sud-àfrica, Austràlia, Estats Units o qualsevol punt del planeta.

ana forrest y jose calarco yogaone

photo credit Kelly Shroads

No perdis una oportunitat única per conèixer a Ana Forrest i Jose Calarco

Ja pots inscriure’t als tallers que impartirà Ana Forrest acompanyada per Jose Calarco a YogaOne Tuset els dies 3, 4 i 5 de maig. Consulta tota la informació sobre cadascun dels 4 tallers que impartirà clicant aquí. Recorda que les places són limitades, així que no t’ho pensis més per tenir l’oportunitat de conèixer a una de les llegendes vives del ioga i aprendre el seu estil Forrest Yoga.

Posted in Ioguis and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *