Immersió de 4 dies amb Sri Andrei Ram a Yogaone Barcelona.

Pràctica i Sat Sangs en una experiència transformadora per a tot iogui i yoguini que vulgui desenvolupar la seva sadhana personal.

Formació disponible de forma presencial i on line.

 

Immersió de 4 dies amb Sri Andrei Ram a Yogaone Barcelona.


Des de

295,00€

IVA incluido

DATA


11, 12, 13 i 14 de febrer

LLOC


Yogaone

HORARIS


de 9 a 14 i de 15.30 a 18.30

PROGRAMA


Andrei Ram torna a Yogaone per oferir 4 dies de Immersió oberts tant als seus alumnes habituals com a nous alumnes que vulguin transformar la seva pràctica i donar-li una nova dimesión.

La Immersió combinarà practiques de Hatha Raja completes amb Sat Sanfs intensos i profunds durant els 4 dies que dura la Immersió.

Preu Presencial:

Preu Ealry bird: 390 € fins al 15 d'octubre:

Preu final: 425 €

Preu Online directe + accés d'1 mes a l'contingut gravat:

Preu Ealry bird: 275 € fins al 15 d'octubre:

Preu final: 295 €

Aquests dies d'Immersió computen per a la consecució de la titulació de 200 i 500 h de la formació Oficial d'Andrei Ram

PROFESSORS


Andrei Ram

Andrei Ram

Andrei Ram-Om manté la tradició de viure la vida d'un iogui, mentre viu al món ordinari. Sri Dharma Mittra li ha ordenat que continuï transmetent les pràctiques de Ioga i les comparteixi amb altres a tot el món.
Des de primerenca edat, Andrei va tenir una gran comprensió i visualització, el que li va fer adonar-se dels aspectes no físics de la realitat, la divinitat i l'esperit de la natura. Nascut a Holyoke, MA, va créixer a Colòmbia, Amèrica de Sud, fidel a les tradicions indígenes i la seva respectuosa harmonia amb la Mare Natura. Després va estudiar biologia marina, dansa i antropologia.

Després de molts anys d'intensa pràctica d'auto-ioga, Andrei es va mudar de Colòmbia a la ciutat de Nova York el 2003, després d'una crida interior que es va revelar tan aviat com va conèixer la seva Guru Sri Yogi Dharma Mittra.

La seva dedicació devota a servir al seu guru com karma yogi a temps complet el va portar a convertir-se en el mestre principal al Centre de Ioga Dharma durant molts anys, tenint l'honor de ser el iogui principal al Temple Kailashananda quan Sri Dharma estava fora de la ciutat.

Durant aquest temps va col·laborar colze a colze amb Sri Dharma Mittra i Ismrittee Devi per desenvolupar els programes de formació de docents "Life of a Yogi" de 200 hores i 500 hores, oferts pel Centre "Dharma Ioga". De 2005 a 2010 va ser professor principal en aquests programes.

També va dirigir els programes de formació de professors de Ioga-One a Barcelona durant 2011 a 2013.

Des de 2011, Andrei Ram va començar a oferir el "Curs d'immersió en l'autorealització", com una forma d'honrar i agrair al seu estimat Guru. Aquest curs està dissenyat per integrar les pràctiques de ioga a la recerca diària de llibertat de tots i per promoure la unió de tots els estils de ioga a la seva naturalesa universal: Unió, Oness, Ioga.

Després de tal dharma unificador, ha tingut l'oportunitat de col·laborar amb altres llinatges tradicionals, a través d'organitzacions com: "The Art Of Living Foundation" de Shri Shri Ravi Shankar a Haití, i la "Escola d'Auto-Realització" de l'sacerdot Cesar Davila, que ofereix ensenyaments de Paramahansa Yogananda a Equador.

Andrei Ram-Om, encarna les virtuts de l'ioga que va aprendre del seu guru; amabilitat, paciència, humilitat, fortalesa, humor, servei desinteressat, ahimsa (sense danys), amor incondicional, compassió i comprensió per a tothom.

S'ha guanyat el reconeixement mundial pel seu talent especial per ajudar els practicants a perdre les seves pors i convertir-se en ioguis ferms en la vida diària. Tots els ensenyaments que imparteix s'estableixen en les tradicions clàssiques, que abasten tots els aspectes de la ciència de l'ioga, des del físic fins el esotèric.

Més recentment, l'enfocament principal d'Andrei ha estat adaptar les antigues ensenyaments de l'Ioga a el món actual i els seus reptes. Independentment de si un abraça la tradició de el ioga com el camí triat o el simple desig de descobrir el veritable Ser i l'aliment essencial de la Mare Natura. Andrei Ram es compromet a dissipar l'espiritualitat sense sentit, a despertar a la humanitat urbana de l'materialisme encegat i a ajudar a l'Ànima a recuperar l'alegria natural de la vida diària. El seu treball dóna suport al creixement de la veritable consciència humana com a part integral de la Mare Natura i mai més contra Ella.

Andrei Ram viatja pels principals tallers de ioga, recessos, "Cursos d'immersió en l'auto realització" i també com a consultor per a organitzacions espirituals, grups ambientalistes i institucions financeres.

Amb determinació i persistència indestructible, s'aixeca cada dia per convertir-se en una encarnació de l'dharma (deure just, el que sosté i dóna suport). Pel bé de la Realització Suprema Global i l'Alliberament Darrera per a tots els éssers vius.

http://www.innerparadise.org/

SESIONS DEL CURS


Preu Final


425,00€

IVA incluido

Programa:
Immerssio Presencial

Fecha:
11, 12 13 & 14 Febrer 2021

Lloc:
Yogaone Tuset

Preu Final ON LINE


295,00€

IVA incluido

Programa:
Immerssio ON LINE

Fecha:
11, 12 13 & 14 Febrer 2021

Lloc:
Yogaone Tuset

Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.