YogaOne Mandri

Ciutat de Balaguer, 19 08022 Barcelona

Trobaràs un innovador espai on gaudir de la pràctica del ioga. T'animem a retrobar l'equilibri en un centre pensat tant per a gent que s'inicia com per a aquelles persones que volen ampliar els seus...

YogaOne Tuset

Aribau, 230 08006 Barcelona

Si t'agrada el ioga, t'encantarà YogaOne Tuset. Gaudeix de les seves sales lluminoses i d'un ambient ideal per trobar l'equilibri. Els seus horaris flexibles t'ho posen molt fàcil. A què esperes?

YogaOne Aragó/Clot

d'Aragó, 655 08026 Barcelona

Ubicat en ple centre del Clot, a només 2 minuts de la Plaça de Les Glòries. Un innovador espai, ampli i molt lluminós, on gaudir de la pràctica del ioga i retrobar l'equilibri, pensat tant per a ...

YogaOne Aragó/Eixample

d'Aragó, 134 08011 Barcelona

Ubicat entre els carrers Villarroel i Comte d'Urgell. Un innovador espai on gaudir de la pràctica del ioga i retrobar l'equilibri, pensat tant per a gent que s'inicia com per a aquelles persones que ...

YogaOne Born

Comerç 13 08003 Barcelona

Situat a sol 2’ del Mercat del Born i just enfront de l'emblemàtic Museu de Xocolata de Barcelona.

YogaOne Cornellà

Joaquim Rubió Ors 17 08940 Cornellà de Llobregat

Situat en aquest bonic carrer peatonal al centre de la ciutat a tan sols 1 minut de l'Ajuntament, en ple cor del barri, i molt aprop de la parada de metro de Cornellà/Centre.

YogaOne Esplugues

Sant Francesc Xavier 31 08950 Esplugues de Llobregat

Situat al centre de la ciutat a tan sols 1 minut de l'Avinguda de Cornellà i molt a prop de l'Ajuntament, en ple cor del barri i molt a prop de la parada de metro de Cornellà / Centre.

YogaOne Gavà

Riera de les Parets 27 baixos 08850 Gavà

Situat al centre de la ciutat a només 2 minuts a peu de l'Ajuntament de Gavà i molt a prop de l'Estació.

YogaOne Cartagena

Cartagena, 248 08025 Barcelona

Està situat entre els carrers Provença i Rosselló en ple barri de la Sagrada Família. Anima't a conèixer les seves instal·lacions i descobrir un espai innovador on gaudir de la pràctica del iog...

YogaOne Girona

Francesc Ciurana 19 17002 Girona

Està situat ple barri de l'Eixample de Girona a 100m a peu del Carrer Joan Maragall, a 2 ' a peu des de la parada de l'AVE, i molt a prop del Parc del Migdia.

YogaOne Granollers

Miquel Ricomà 48 08401 Granollers

Anima't a conèixer aquest estudi en el qual descobriràs un espai innovador i contemporani on gaudir de la pràctica del ioga des del primer moment i connectar amb tu

YogaOne La Milagrosa

Av. del Paraŀlel, 126 08015 Barcelona

Situat en una de les artèries de Barcelona a sol 5′ del mar, est serà un dels nostres centres més bohemis i de disseny, on practicar amb una llum natural molt inspiradora, parets d'obra vesteixi ...

YogaOne Les Corts

Taquigraf Serra, 6 08029 Barcelona

Un espai de 500 metres quadrats i situat al cor de Les Corts. El nou YogaOne Les Corts es converteix en el lloc idíl·lic per a la pràctica del Ioga. Avancem pel teu camí amb tu.

YogaOne Marina

Casp, 186 08013 Barcelona

Està situat a Fort Pienc a 5’ a peu de la Plaça Tetuan, Sagrada Familia i a 1’ de la Monumental. Trobaràs un innovador espai on gaudir de la pràctica del ioga on t'animem a retrobar l'equilibr...

YogaOne Mataró

Iluro 16 08302 Mataró

YogaOne Mataró serà un centre autèntic, un espai ideal on practicar inspirats per la llum natural, els sostres alts, que contribueix a crear un ambient ideal per el “urban yogui”.

PROPERA OBERTURA

YogaOne Nou Barris

Riera d'Horta 28 08027 Barcelona

Ubicat entre les parades de metro de Fabra i Puig i Congrés, en ple cor de Nou Barris.

YogaOne Pl.Molina

Santjoanistes, 12 08006 Barcelona

Està situat al barri de Sant Gervasi, a 3 minuts de la parada de ferrocarrils de l'emblemàtica Plaza Molina. T'animem a conèixer les seves instal·lacions i descobrir un espai innovador on gaudir d...

YogaOne Rubí

Carrer de Sant Sebastià 41 08191 Rubí

Situat al centre de la ciutat de Rubí, parel·lel a passeig de Francesc Macià, una de les artèries de Rubí.

YogaOne Sabadell

Calderón, 190 08201 Sabadell

Situat a només 2' del mercat central, YogaOne Sabadell és el centre de referència d'aquesta ciutat. No importa el nivell, a YogaOne Sabadell tenim el ioga que s'adapta a tu. Vens amb nosaltres?

PROPERA OBERTURA

YogaOne Diego de León

Martinez Izquierdo 4 28028 Madrid

El nostre primer centre de Yoga a Madrid. Un lloc amb moltíssima llum i una gran sala amb tot el que necessites per a practicar diferents estils de ioga, en horari lliure i per a tots els nivells.

PROPERA OBERTURA

YogaOne El Prat

Lleida 130-132 08820 El Prat del Llobregat

Un lloc amb moltíssima llum i una gran sala amb tot el que necessites per a practicar diferents estils de ioga, en horari lliure i per a tots els nivells.

YogaOne Ciutat de la Justícia

General Prim 55-59 08902 Hospitalet De Llobregat,L'

Un lloc amb moltíssima llum i una gran sala amb tot el que necessites per a practicar diferents estils de ioga, en horari lliure i per a tots els nivells.

PROPERA OBERTURA

YogaOne Moncloa

Gaztambide 53 28015 Madrid

Un lloc amb moltíssima llum i una gran sala amb tot el que necessites per a practicar diferents estils de ioga, en horari lliure i per a tots els nivells.

YogaOne Sant Andreu

Rambla Onze de Setembre, 76 08030 Barcelona

Situat en aquest bell carrer per als vianants a tan sol 1 minut del Carrer Gran de Sant Andreu en ple cor del barri i al costat de la parada de metro que rep el mateix nom.

YogaOne Sant Cugat

Sant Medir 22 08172 Sant Cugat del Valles

Amb un espai de 380 metres quadrats i situat a escassos metres de l'Ajuntament de Sant Cugat i del parc Ramon Barnils, esdevé un nou punt de referència en el centre de la ciutat.

YogaOne Santa Coloma

Irlanda 78 08922 Santa Coloma de Gramanet

A menys d'1 minut de la Rambla de Sant Sebastià i entre les parades de metro de Santa Coloma i Santa Rosa, en ple cor de la ciutat.

YogaOne Sants

Jacquard 22 08028 Barcelona

Situat en un carrer per als vianants en ple cor del barri residencial de Sants, molt prop de la Plaça del Centre i a sol 5’ a peu de l'estació de Sants, entre els carrers Galileu i Joan Güell.

YogaOne Sarrià

Caponata, 13 08034 Barcelona

Està situat al centre del barri de Sarrià, a sol 2 minuts a peu de la Plaça Artós i del carrer Major de Sarrià. Molt ràpid podràs descobrir les seves instal·lacions i descobrir un espai únic ...

YogaOne Tarragona

Fortuny, 3-5 43001 Tarragona

L'experiència YogaOne arriba a Tarragona! Troba l'equilibri en un centre situat a només 1' a peu de Rambla Nova. Tria l'estil, el nivell i el professor i descobreix el teu potencial. T’hi apuntes?

YogaOne Terrassa

Passeig del Vapor Gran, 21 08221 Terrassa

Està situat en un espai industrial singular de 650 m2 situat ple centre de Terrassa, a tan sol 1 minut de la Plaça Vella i a 500 metres de l'Ajuntament. És un espai únic a Europa pensat per a pers...

YogaOne Verdi

Verdi, 98 08012 Barcelona

Situat al casolà barri de Gràcia, YogaOne Verdi, aquest centre desprèn l'autèntica essència del ioga. Tria l'estil, el nivell i el professor més adequat per trobar l'equilibri. Anima't!

YogaOne Vic

Bisbe Morgades 43 08500 Vic

Situat a només 2 'del cor de la ciutat de VIC.

PROPERA OBERTURA

YogaOne Vilanova

Av. de Jaume Balmes 7 08800 Vilanova i la Geltrú

Un lloc amb moltíssima llum i una gran sala amb tot el que necessites per a practicar diferents estils de ioga, en horari lliure i per a tots els nivells.

PROPERA OBERTURA

YogaOne Poblenou/22@

Pallars 147 08018 Barcelona

Un lloc amb moltíssima llum i una gran sala amb tot el que necessites per a practicar diferents estils de ioga, en horari lliure i per a tots els nivells.