Dharma Ioga amb Fabio Filippi

DATA


Dissabte 19 i diumenge 20 d'octubre 2019
 

LLOC


YogaOne Aragó / Eixample

HORARIS


Dissabte 19/10:

de 13h30 a 19h30

Diumenge 20/10:

de 9h a 15h30

PROGRAMA


PROGRAMA:


Dissabte 19 d'octubre:
13h30 a 15h: Pràctica de Hatha / Dharma
15h30 a 16h30: Introducció al Hatha / Dharma Ioga
16h30 a 18h: Yamas i niyamas
18h a 19h30: Estructura d'una sessió de ioga

Diumenge 20 d'octubre:
9h a 10h30: Pràctica de Hatha Dharma Ioga
10h30 a 11h: Retorn al pranayama
11h a 12h: El cos energètic
12h15 a 13h15: Els 3 cossos / Nadis / Chakras
13h30 a 15h30: Progressions en postures

Una mica d'informació sobre Fabio Filippi:


Nòmada i ciutadà del món, sempre s'ha inspirat en una forta curiositat per tot i per tots. Impulsat per aquest do, Fabio augmenta contínuament la seva consciència interior i el coneixement objectiu del món extern.

Fabio va acabar els seus estudis de comunicació visual a Itàlia i va començar a treballar com a professor i després com a director a la mateixa universitat on va estudiar. També va treballar com a fotògraf i creador de vídeo amb diferents empreses i ONGs que li van permetre viatjar al voltant del món.

Motxilla i càmera en mà, sempre està a punt per aprofitar tot el que viu. Fabio recull molta informació de diferents cultures, religions i països, reforçant la idea que el món és l'escola per excel·lència i que viatjar és el millor mètode d'aprenentatge.

Durant la seva estada al Nepal, passant la major part del temps amb monjos budistes, va percebre que ja havia viscut allà. La seva experiència a l'Himàlaia va aprofundir la seva comprensió del samsara, canviant la seva forma de pensar i veure el món.

Finalment, després d'intentar diferents mètodes de concentració i meditació, es va acostar a la pràctica física de asanes.

Des del primer dia, inspirat per un sadhaka devot, Fabio va començar a estudiar amb perseverança i determinació i després de menys d'un any va entrar en el seu primer entrenament de mestre amb Andrei Ram.

Durant els seus estudis va conèixer a persones importants per a ell ia través d'una sèrie de coincidències, Fabio va volar a Nova York per conèixer i conèixer personalment el guia espiritual amb el qual sempre sentia una forta connexió, Sri Dharma Mittra.

Devot deixeble de Sri Dharma Mittra, Fabio aprèn directament de la seva guia espiritual, practicant diàriament i compartint classes i tallers de Hatha Ioga. Entusiasta i sempre aficionat a les imatges, Fabio segueix treballant com a fotògraf i creador de vídeo.

SESIONS DEL CURS


Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.