DIFERENTS ESTILS DE IOGA

TOTS ELS NIVELLS

HORARI D'ACCÉS LLIURE

TROBA EL TEU EQUILIBRI

DESCOBREIX EL IOGA MÉS INNOVADOR EN PLE COR DEL BOHEMI BORN DE BARCELONA

El nou centre YogaOne BORN està situat a sol 2’ del Mercat del Born i just enfront de l'emblemàtic Museu de Xocolata de Barcelona.

YogaOne Born serà un centre inspirat per la vida d'un dels barris més avantguardistes de Barcelona. Un espai d'arquitectura "cool" i sostres alts en una finca catalogada del segle passat que contribueix a crear un ambient ideal pel "urbanyogui".

Anima't a conèixer aquest estudi en el qual descobriràs un espai innovador i contemporani on gaudir de la pràctica del ioga des del primer moment i connectar amb tu. Un lloc on volem posar-t'ho fàcil per retrobar l'equilibri. Un centre pensat tant per a gent que s'inicia i que mai abans ha practicat ioga com per a aquelles persones que volen ampliar els seus coneixements i aprofundir en la pràctica del ioga de manera més avançada. A més podràs gaudir de cursos familiars de “IOGA KIDS” Ens acompanyes?

Vine a conèixer les seves instal·lacions i descobrir aquest meravellós espai on trobaràs la pau i podràs gaudir de la pràctica del ioga amb molts dels millors professors de la ciutat.
  • Sala principal de Ioga de més de 170m2
  • Zona social amb wifi.
  • Zona de vestuari i taquilles.
  • Classes de diferents estils de ioga per a tots els nivells.
  • Professors de qualitat amb elevada formació.
  • Més de 20 classes setmanals, d'entre 60′ i 75′ cada sessió.
  • Classes de yoga familiars per a nens de diferents edats “IOGA KIDS”.
  • Possibilitat d'accedir a altres centres DiR des de sol 6 €/entrada.
  • A més, oferim una gran flexibilitat horària que t'ajudarà a trobar el teu moment ideal per practicar ioga, estem sempre preparats per a tu.
  • Si ets soci del DiR i no tens accés inclòs en aquest centre, podràs accedir pagant una entrada puntual a preu de soci (amb descompte).

 

Instagram

MESURES PER A GARANTIR UN ESPAI SEGUR

HORARIS

Pots descarregar els horaris complets del centre en el següent enllaç

CURSOS


Violin & Flow with Lucy and Maura

el 28-01-2022

Join Lucy and Maura for this special slow-flow yoga & live-violin workshop dedicated to the coming Harvest Full Moon. Combining the lyricism of vinyasa with the restorative qualities of yin, this class will both rejuvenate a

desde

18,00

MS INFORMACIN

The Lotus Path - Block 2 - Heart Warrior

del 26-03-2022 al 27-03-2022

The lotus path is a set of different workshops, each one focused on one part of the 8 limbs of yoga. We have put together 4 workshops in a weekend to offer you the unique possibility to deepen both your knowledge of the 8 limbs of yoga as well as your

desde

200,00

MS INFORMACIN

Pas 1 / 3

DONA'T D'ALTA

TOTS ELS NIVELLS
DIFERENTS ESTILS
HORARI LLIURE

TRIA LA QUOTA QUE MILLOR S'ADAPTA A TU

Quotes a la teva mida. Sense cues i 100% segur

Fecha de Nacimiento

He llegit la informació sobre el tractament de les meves dades personals i estic d'acord a informar-me de novetats quant a ofertes, serveis i promocions


HORARI

Atencion al cliente


Dilluns: 12:00 - 20:00
Dimarts: 12:00 - 20:00
Dimecres: 12:00 - 20:00
Dijous: 12:00 - 20:00
Divendres: 12:00 - 20:00
Festius: Tancat