Aquest taller té com a objectiu explorar les postures d'extensió cap enrere de manera gradual preparant el cos progressivament fins a la consecució d'aquestes belles asanes.

DATA


Diumenge 18 abril

LLOC


Yogaone Poblenou

HORARIS


18h a 20h

PROGRAMA


Les postures d'extensió conegudes com arcs són una de les famílies de asanes que més atreuen pels seus efectes revitalitzants i la seva bellesa. Són postures que serveixen per enfortir el sistema respiratori, circulatori i immunològic.

Començarem amb moviments i asanes que despertin la mobilitat de la nostra columna i que preparen el nostre cos per obrir l'espai necessari per sentir les postures de manera orgànica. Avançarem seguint un ordre que ens porti de moviments bàsics a moviments complexos de manera que, de forma progressiva, es vagin vinculant les diferents parts de el cos mitjançant moviments íntegres.

El taller ens permetrà aprofundir en la pràctica de les extensions, aprofitant les nostres habilitats, respectant les nostres limitacions.

És important tenir en compte que el moviment no s'origina exclusivament des de l'esquena. En aquestes postures intervenen tots els músculs de el cos, inclosos els dits dels peus, les cames, la columna, el diafragma, les espatlles i el cap. Les extensions d'esquena es poden entendre com una flexió cap enrere de tot el cos i la màxima expressió de el moviment pránico, és a dir, de el moviment d'expansió i creació. És molt important construir i partir d'una base ferma, arrelada i estable. A més, a nivell energètic, els arcs o extensions, desperten el que s'anomena "foc intern", referint-se a el foc de la voluntat, a el foc de l'amor i la compassió.

Són postures que s'han d'aprendre de forma gradual i segura, amb molta consciència en l'alineació i aprendre a executar-les amb calma, decisió i confiança.

Nivell: obert a tots els nivells

Durada: 2h

Professor: Dimitra Atesi

SESIONS DEL CURS


Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.