Descobreix la força de Forrest Ioga de la mà d’Ana Forrest i Jose Calarco. Durant la nit de la setmana, explorareu aquests 4 tallers de totes les possibilitats que oferiu Forrest Ioga de la mà de la seva creadora,

Cap de setmana Complert


150,00€

IVA incluido

Programa:
Preu primers inscrits

DATA


6 a 8 de novembre de 2020

LLOC


Yogaone Tuset

Aribau 230 Barcelona

HORARIS


VIERNES

18:30 a 21: 00h Taller 1

SÀBADO

9:00 - 11: 30 am Taller 2:

13:30 - 16:00: Taller 3:

DOMINGO

9:00 - 11: 30 am Taller 4

PROGRAMA


Pionera internacionalment reconeguda en ioga i salut emocional, Ana va crear Forrest Ioga mentre treballava per curar el trauma i l'experiència de la seva pròpia vida. Forrest Yoga es reconeix com una pràctica poderosament física, enfocada internament, que enfatitza com es pot desenvolupar una experiència transformadora de l'esterilla a la vida quotidiana. Ana i José estan a l’avantguarda del món del ioga, guiant el seu futur i evolució, fent del ioga una experiència evolutiva completa. Durant la final de la setmana es va reunir 4 tallers diferents en els que podreu perfeccionar en la vostra pràctica convirtiendola en una experiència més exclusiva del físic.

Programa d’ensenyament

Tots els tallers empiezan amb una breu però molt especial cerimònia de cant, invocació i bendició d'hum. Ana & the home medicine, Jose Calarco, establiria la intenció de la pràctica i honra als antepasats i custòdies de la nostra terra sagrada


VIERNES

18:30 a 21: 00h Taller 1: revitalitzar

SÀBADO

9:00 - 11: 30 am Taller 2: reconecta el teu cervell per viure la vida que més desitges

13:30 a 16:00: Taller 3: Cerimònia i música

DOMINGO

De 9:00 a 11:30 a.m.Taller 4: Sanar romance tu esperit

PRECIO

Més alt: preu per a professionals Y1 i mes de l'època: 40 € (IVA INCLUIDO)
Preu més alt previst: 45 € (IVA INCLUIDO)
Preu final del més alt: 50 € (IVA INCLUIDO)
Fin de setmana Professors complets Y1 i mes de l'època: 140 € (IVA INCLUIDO)
Fin de setmana Ocell complet Preu: 150 € (IVA INCLUIDO)
Fin de setmana Preu final complet 165 € (IVA INCLUIDO)

PROFESSORS


Ana Forrest

Ana Forrest

ANA FORREST Ana Forrest és una inspiració. Porta 45 anys canviant la vida a les persones i és una pionera internacionalment reconeguda en ioga i sanació emocional. Anna és una visionària, un filantropa, una dona de la medicina, i la creadora de Forrest Ioga i autora de l'aclamat llibre, Fierce Medicine. Ana va crear Forrest Ioga mentre treballava a través dels traumes de la seva vida. El procés de curar-se a si mateixa la va inspirar a ensenyar als altres el que realment funciona per curar-se a si mateixos física, emocional, mental i espiritualment. El compromís de l'esperit d'Ana és col·laborar en què les persones recuperin l'harmonia el que ella anomena: "Reparar el cèrcol de la gent". És el treball de la seva vida. Cada any, dóna a milers de persones les eines per ajudar-los a dissenyar una vida que els enorgulleix. Milers de professors de ioga han estat capacitats i / o inspirats per Ana, inclosos molts noms reconeguts internacionalment com Seane Corn, Les Leventhal i Tiffany Cruikshank. Ana apareix en els esdeveniments de ioga a tot el món, contribueix regularment a moltes publicacions de ioga, salut i espiritualitat, i és professora convidada en institucions educatives. Ana i José ara treballen junts en la capacitació de mestres per transmetre la màgia de Forrest Ioga. Ana i José et conviden a venir i experimentar el viatge cap a Misteri i Somni.

JOSE CALARCO

JOSE CALARCO

Jose Calarco és el co-director d'Ana de Forrest Ioga. Josep ha tingut una llarga i variada història en el xamanisme, les arts i la música a Austràlia ia tot el món durant els últims trenta anys. En aquest temps, ha cobert gairebé tot l'espectre d'experiència, des productor i administrador d'esdeveniments a gran escala, fins direcció artística innovadora en els camps de dansa, cinema, teatre, ioga i música. Josep és el director de la llegendària companyia indígena australiana Descendance Aboriginal i Torres Strait Islander Dance Theater www.descendance.com.au. Descendance va guanyar el concurs de la UNESCO (Nacions Unides) com el millor espectacle indígena en viu en un camp de més de 70 països. En 2014, José es va unir a la llegenda del ioga internacional Ana Forrest com co-mestre, director musical cerimonial, mentor de negocis i company de vida d'Ana, brindant orientació artística i cultural als esdeveniments internacionals de ioga de l'Anna. Josep és professor de ioga, cantant, compositor, músic, narrador i curandero. La col·lisió sinèrgica de mons de Josep i Anna està canviant avui el futur del ioga.

SESIONS DEL CURS


Cap de setmana Complert


150,00€

IVA incluido

Programa:
Preu primers inscrits

Fecha:
6 / 7 &8 novembre 2020

Lloc:
Yogaone Tuset

Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.