UN ESTIL AMB VIRTUTS INFINITES

Hatha Ioga, una combinació de principis d'aliniació en la postura, la filosofia tàntrica i la pràctica de postures enfocades en el cor i expressades des de l'interior.Les classes s'estructuren començant amb una breu meditació, seguida de la pràctica d'asanes i acabant en savasana (relaxació guiada, silenciosa o musical).

Aquest estil de Ioga és un treball espiritual que comença des del cos, doncs el cos per a la tradició del ioga és el vehicle a través del qual vivim i assolim l'evolució espiritual, però també constitueix un meravellòs mètode medicinal, un sistema per a la longevitat, la qualitat de vida, la salut del cos i la ment, la pau interior, la confiança personal, i fins i tot l'expansió del cor. Les seves virtuts són infinites.

Aquestes pràctiques són només un component de la tradició i per tenir un vertader progrés espiritual, és important fer canvis en tots els aspectes de la vida de qui aspira a convertir-se en iogui. Com totes les tècniques del ioga, són un camí per la il·luminació o l'encontre amb la consciència universal. Tot i això, practicats per sí mateixos i sense ser part necessàriament d'un despertar espiritual, també genera canvis interiors i benestar general.