LA INTERCONNEXIÓ DE COS, MENT I ESPERIT

D-Gravity Ioga és un mètode que fusiona el ioga, el pilates, la dansa i les arts aèries. Aquest estil permet estirar i enfortir la musculatura respectant les articulacions i evitant la compressió de les vèrtebres. La clau per a D-Gravity Ioga és l'hamaca que actua com el seu sistema de suport. Amb l'ajuda de l'hamaca s'aprèn les postures invertides amb el cos suspès en l'aire. L'hamaca s'ajusta perfectament als malucs en les flexions cap endavant i flexions cap enrere. Actua com un seient per a qualsevol variant de les postures invertides. Aquestes aplicacions de l'hamaca recorden les cordes que es fan servir en les classes d'estil Iyengar. El millor de tot, l'hamaca que t'envolta en un petit capoll durant la relaxació en Savasana.

El primer principi és la confiança. Així com en la vida, sense confiança poc es pot aconseguir. Mentre hi hagi dubtes, hi ha resistències - i aquestes resistències fan que els moviments siguin més difícils i més propensos a les lesions. Però cada punt de l'hamaca està preparat per a més de 400 kg. Relaxa't, respira, confia i tot serà més fàcil. Un altre principi molt important és l'optimització de moviments. Hi ha un camí difícil i una manera fàcil de fer-ho tot. I l'objectiu d'aquesta classe és utilitzar l'hamaca com a suport en totes les postures.

El moviment entre les postures ha de ser fluid, aprofitant l'energia de manera eficient i minimitzant els passos. I el mateix per entrar i sortir de les postures. Quan la seqüència es fa bé, la classe se sent com una dansa. I, finalment però no menys important està la Presència, també coneguda com l'atenció, ser conscient del moment de l'ara. D-Gravity no és només un entrenament per al cos, és també una pràctica de concentració; una filosofia que reconeix la interconnexió de cos, ment i esperit. Aquest concepte és primordial en la filosofia D-Gravity.

Durant la pràctica s'aprèn a estar connectat amb el present i utilitzar tots els sentits per prendre la consciència. Al principi i al final de la classe, es gaudeix del suau moviment de l'hamaca que actua com un centre de privació sensorial i ens permet observar la quietud. Absoluta Presència és el que et manté fora de perill de qualsevol dany durant l'execució d'una postura. El principi de la Presència a DGY permet afinar l'enfocament i a redescobrir l'estat de l'Ésser.