NASCUDA DEL COR

Anusara Ioga es basa en la filosofia tàntrica no dual on tot vibra amb la consciència i la joia més alta. Aquesta filosofia es posa en pràctica mitjançant la recerca de la bondat intrínseca de cada situació vivint intensament en el moment present. Allò que és Diví prové en aquest món amb el fi de conèixer-se més a fons (Cit) i per expressar-se creativament a partir d'aquest coneixement (Ananda), i per tant la pràctica d'Anusara Ioga cerca aliniar-se amb l'energia mantenint aquestes dues intencions presents. A mesura que aprofundim en la nostra aliniació amb el Suprem, fem un pas més en el flux de la Gràcia.

És a través del poder revelador de la Gràcia que ens despertem a la veritat que aquest flux Diví és la nostra naturalessa essencial, que tots som part d'una xarxa interconnectada de consciència Divina. Aquest coneixement és el més alt i alimenta el nostre desig més profund per servir amorosament al flux creatiu de la vida a través de cada respiració i la postura en la nostra pràctica de ioga.

A la nostra estoreta de ioga és on oferim la nostra llum individual i la nostra música unida amb l'oració sincera aportant la bellesa, l'amor i la bondat al món. L'art d'Anusara Ioga és una co-participació amb l'Univers, no és una pràctica de la dominació, la subjugació, o el control de la naturalesa. Les postures en Anusara Ioga són considerades com "nascudes des del cor", el que significa que s'expressen des de "dins cap a fora".

En lloc de tractar de controlar el cos i la ment des de l'exterior, els asanes s'originen a partir d'un profund sentiment creatiu i devocional en l'interior, en l'essència de la bondat Divina. A la nostra estoreta ens esforcem per simplement recordar el propòsit espiritual o la més alta intenció (Cit / Ananda) de la pràctica de Hatha Ioga, incloent-hi la de tornar a connectar amb la nostra bondat innata i expressar-nos des d'aquell lloc diví.