Formació de Bhakti dirigida a tots aquells que gaudeixen d'aquesta pràctica i volen aprofundir en els seus orígens, els seus beneficis i desenvolupar-se en el cant de mantres.
6 caps de setmana

 

 

DATA


09 i 10 de maig  MANU OM
6 i 7 de juny   TARANA
18 i 19 de juliol   MAURICIO
26 i 27 de setembre  RAVI RAMONEDA
17 i 18 d'octubre   CARMEN NALINI & JAYA DEVA
31 d'octubre 1 de novembre    JOAN CONDAL & EMANUEL NALLIN

LLOC


Yogaone Tuset

HORARIS


dissabte de 9 a 18,30 + Kirtan final fins les 20.30

diumenge de 9 a 14,00

PROGRAMA


Professors:
Manu Om
Maurici
Jaya Deva
Joan Condal
Ravi Ramoneda
Tarana

Fins al 31 de març: 135 € + 6 quotes de 53 €
Preu final: entrada 155 € + 6 quotes de 60,5 €

PROFESSORS


Carme Nalini

Carme Nalini

Cantar és l'aliment de la seva ànima, i la seva professió. Ha cantat jazz, ha fet teatre musical (amb Dagoll Dagom) i finalment quan el ioga va aparèixer en la seva vida, va arribar el regal dels mantres. Cantar-los li ha donat un nou sentit a la seva veu. Va gravar dos discos “MANTRES”i “TANCO ELS ULLS” i des de llavors ha tocat el harmonium, ha cantat i fet classes en festivals de ioga, meditació i nova consciència (Global Ioga Congress, Spiritual Dansi Festival, Barcelona Ioga Conference, Darshan de Amma). He acompanyat a artistes de mantres internacionals amb la meva veu (Dave Stringer, David Newman, Jai Uttal). La meva escola de ioga i meditació em manté en contacte amb la Vida www.yogagranollers.com Participa en formacions de professors, compartint l'experiència del Bhakti ioga, en Yogaone,Mandiram Ioga, Yogaia. Cantant deixa de pensar, sent, respira, escolta la vibració sagrada de la Vida que embolica a tots. Descendint des del cap, al cor espiritual .Om-amor

JAYA DEVA

JAYA DEVA

Jaya Deva ha estat immers en la tradició del Bhakti Ioga des que va néixer. Va ser iniciat al cant en els ashrams de la tradició de Siddha Ioga.
Mes endavant, va començar a tocar el harmonium en la Sangha de Swami Satyananda Saraswati. En 2010conoce a Krishna Das i la seva vida canvia de manera radical, deixa a un costat la senda del Jnana Ioga i s'enfoca només en el Bhakti Ioga i el cant. Aprèn el Hanuman Chalisa i aprofundeix en la practica del harmonium amb Krishna Das.
El seu estil de Kirtan és clàssic de cant i resposta, la seva veu i melodies molt influenciades per Krishna Das, les seves kirtans tendeixen a ser extáticos i són una experiència meditativa i una pràctica yoguica.
NetejaRessalta les paraules desconegudes

JOAN CONDAL

JOAN CONDAL

Des de primerenca edat, la música ha format part de la seva vida. Va estudiar psicologia i antropologia motivat per una gran inquietud interior cap a l'autoconeixement. Després d'anys d'estudis va decidir centrar-se en el camí de reconnectar-se al seu cor i la seva veritable essència.
Format en teràpia de so i després de viatjar a l'Índia per a seguir a Amma i Bhagavan, que l'ajuden a connectar-se a la seva veritat a través de la música.
Actualment compartint aquests coneixements per tot el món realitzant tallers, concerts i ritmes guaridors, per a ajudar en despertar la consciència

MANU OM

MANU OM

Des de l'any 2007, Manu Om es dedica a cantar mantres fruit del seu gran amor al seu guru Bhagavan.
Per part de mare rep l'herència del Kundalini Ioga, paral·lelament el pertany al llinatge de Bhagavan, mestre il·luminat del nord de l'Índia, a través del rep la seva inspiració.
Gràcies al seu mestre neix en el seu interior el camí del Bhakti Ioga i el contacte permanent de Advaita Vedanta.

RAVI RAMONEDA

RAVI RAMONEDA

Devocional per naturalesa, des de la seva curta edat ha estat acompanyat per mestres de diferents disciplines, format en medicina tradicional xinesa i sanació a través de la consciència i el poder del so. Ha explorat diferents instruments i cants del món que li han ajudat a expressar la devoció del Bhakti des de diferents estils.
La seva principal inquietud sempre ha estat la realització de l'Ésser i és el que es respira viu a través de la seva música i cants.
Té una manera molt especial d'obrir el cor i de traduir el seu llinatge al llenguatge contemporani, fent l'experiència accessible a tots.
Actualment viatja per tot el món oferint tallers i concerts amb el missatge del despertar del cor.

TARANA

TARANA

Tarana ha dedicat tota la seva vida al camí espiritual. Va estudiar Swarnabhoomi Academy of music de Chenmai.

SESIONS DEL CURS


Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.