Dissenyem un programa de 8 sessions on barrejem dues disciplines reparadores i molt efectives, per sentint-se cada vegada més lliures en el moviment. Us convidem a reaprendre i a redescubrir el vosre gran potencial, la vostre movil-litat innata i a despertar la vostra capacitat respiratòria i de pas també reduïrem una quants centímetres de la cintura... que s'aproxima el bon temps!

DATA


02/04/20

07/04/20

14/04/20

16/04/20

21/04/20

23/04/20

28/04/20

30/04/20

LLOC


Y1 Sant Andreu

HORARIS


De 17:15h a 18:15h

PROGRAMA


La gimnasia hipopressiva consisteix en la realització de posturas i moviments coordinats amb unes pautes tècniques i respiratòries que busquen reduïr la pressió a les cavitats toràcica, pèlvica i abdominal. Depent molt de la respiració i una de les caracteristiques principals és la apnea, per el que recomenem començar aquesta tècnica amb l' ajuda d'una professional.

Realitzar la tècnica hipopressiva és molt beneficiós per la salut,  ja que, en l'àmbit terapèutic tracta i preveu diversas patologies funcionals com les ginecològiques, digestives, urinàries, posturals i obstetriques. En el que és refereix a l'esport millora la postura i la condició fisica, preveu lesions, redueix el perímetre de la cintura, preveu la incontinencia urinària i millora la funció sexual.

Té una serie de beneficis com: redueix la cintura de manera ràpida i duradera, millora problemes d'esquena i coll, preveu i millora la incontinència urinària, correcció postural, millora la funció sexual, redueix greix, preveu hèrnies, millora la condició física i el nostre benestar i dona un massatge intern als òrgans els oxigena i millora el seu funcionament.

El mobility és una disciplina d'entrenament que persegueix incrementar els rangs de moviment del nostre cos. Recuperenat la movil·litat orgànica barrejant tècniques del animal flow rehabilitació articular i expressió corporal creant sessions divertides i dinàmiques. Els 5 grans beneficis del mobility per al nostre cos són: relaxa els músculs, ajuda a prevenir las lesions, millora l'acondicionament físic, desestressa els cos e incrementa la flexibilitat.

SESIONS DEL CURS


Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.