Vladimir Jandov impartirà un taller dedicat a realitzar asanes de ioga amb ajuda de cordes.

Kurunta significa titella en sànscrit. En asana, usant les cordes de la paret per manipular les seves extremitats i suspendre els seus cossos, els alumnes es tornen com titelles. Excepte que, en aquest cas, el titella i el titellaire són el mateix. A l'usar cordes, els alumnes es tornen més conscients de les seves pròpies asimetries i poden aconseguir una alineació adequada més fàcilment.

Sobre Vladimir Jandov

Vladimir va començar a practicar ioga en la seva adolescència i acumula més de 20 anys de pràctica en el mètode de ioga Iyengar i en la teràpia basada en el ioga. És conegut per les seves demostracions efectives i una forma de brindar informació essencial d'una manera amigable i accessible. Viatja per tot el món i li encanta compartir els seus coneixements en tallers i recessos en moltes destinacions interessants.

El preu de cada taller és de 15 € per a socis de YogaOne Sarrià i de 20 € per a no socis.

Estem a la vostra disposició al telèfon 937427428 en el nostre horari d'atenció comercial de 14:30 a 20:30 o al nostre correu sarria@yogaone.es

DATA


6 de novembre de 2020

LLOC


YogaOne Sarrià

c/ Caponata 13

08034 - Barcelona

HORARIS


De 16:30 a 18:00 hores

PROGRAMA


A l'realitzar asanes amb l'ajuda de les cordes, els alumnes poden apuntar a àrees específiques de el cos, enfortint-se i estirant-a mesura que avancen. La paret de cordes permet postures que són difícils a causa de l'edat, rigidesa, lesions o por. L'equilibri es millora juntament amb la flexibilitat i la resistència. Els alumnes sovint experimenten asana en un nivell més profund perquè poden romandre més temps en la posi. Una vegada que els alumnes aprenen a recolzar-se en les cordes, desenvolupen el coratge per realitzar postures que abans els semblaven impossibles. Les cordes es poden aplicar a totes les categories de posis, incloses les extensions de peu, cap a endavant i cap enrere, torsions i inversions.

SESIONS DEL CURS


Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.