Aprèn postures, transicions, entrades-sortides i seqüències dins de l'Acroyoga. Desenvolupa estiraments corporals i acrobàcies amb postures de ioga a la base i al volador.

DATA


12/06/2021

LLOC


YogaOne Nou Barris

C/ Riera d'Horta, 28

HORARIS


12:30-14:30

PROGRAMA


L'acroioga és una pràctica on pots descobrir la teva confiança, cultivant la teva consciència i empatia amb la vida. Tracta aspectes terapèutics, que inclouen els estiraments i massatges, i aspectes com les asanes, la consciència en la respiració i postura, l'alineament i activació de el cos, provinents de l'ioga.
En aquest taller aprendrem els conceptes bàsics de l'acroioga com l'alineació, el maneig de el cos, la integració, la confiança, estiraments, fins a elements d'Acro, com verticals que incorporarem durant la pràctica. Al taller cada persona aprendrà els tres elements bàsics de l'acroioga que són: base, volador i cuidador.

Objectius principals:
- Cercar la confiança i el treball grupal durant el taller.
- Desenvolupar estiraments corporals i l'acrobàcia amb postures de ioga a la base i en el volador.
Aprendre postures, transicions, entrades-sortides i seqüències dins de l'acroioga.

L'acroioga està pensat perquè tothom pugui practicar-lo. Acroioga és relació i companyerisme. Amb el suport que ens oferim els uns als altres, aconseguim allò que sols no podríem, ni ens atreviríem a intentar.
Així que anima't a volar, participa en aquest taller i descobreix tot el que aquesta pràctica t'ofereix!

SESIONS DEL CURS


Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.