Principis del Sivananda Ioga amb Andrea Nutini
Pràctica i teoria

DATA


Dissabte 14 de novembre 2020

LLOC


YogaOne Sants
Jacquard 22, 
08028 Barcelona

HORARIS


de 13h a 19h

PROGRAMA


Aquesta variant del ioga tradicional té les seves arrels en els ensenyaments del mestre Swami Vishnudevananda.
Tenint com a objectiu principal fer la disciplina més accessible al món occidental, de manera que podent simplificar els procediments bàsics del ioga, s'aconsegueixi arribar a la plenitud física i espiritual més ràpidament.

Consisteix a donar un enfocament tradicional i clàssic del hatha ioga, el qual és una especialitat que permet tonificar i estirar el cos, ja que és un estil una mica més exigent en els seus asanas i respiració. En el cas del ioga sivananda, es pot apreciar que els ensenyaments del mestre es van dirigir a establir directament una connexió amb persones comunes.

Mantenint les seves tradicions i contingut basat en els principis bàsics que són, la respiració, els exercicis, la relaxació, meditació i alimentació, amb aquests termes Swami va proporcionar les eines a milers de persones.

Entre les seves prioritats estaven portar a tothom aquestes eines mil·lenàries, a fi d'obtenir grans beneficis físics i mentals, on fins i tot alguns intenta usar-ho com a mitjà de curació en algunes malalties.

SESIONS DEL CURS


Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.