1 dia amb Jerome!! Jirtan, Pranyama i un seguit de pràctiques al llarg de tot el dia per renovar energies i compartir una experiència total

DATA


Diumenge 6 de Desembre

LLOC


YogaOne Sants

HORARIS


10:30 a 17:00

PROGRAMA


De 10.30 a 13.30h

--Morning High: Kirtan i pranayama
La millor manera de començar el dia i preparar-se per a les asanes és endinsar-se en la seva profunditat. és aleshores quan la pràctica sorgeix des del fons. Començarem el dia amb exercicis de respiració profunda que ens preparan la ment per a la quietud. Després passarem a la concentració i la meditació, les pràctiques més altes. El taller inclourà cant per provocar entusiasme per la pràctica d’asana i tot el que farem.

--Om amb Jerome: la Masterclass

Obertura de malucs, ponts i inversions! Aquesta pràctica desafia els estudiants a aprofundir en la seva determinació  i força de voluntat per aconseguir grans reptes. Totes les asanes tenen el seu sentit. Tindreu l'oportunitat de descobrir la plenitud de cada postura i anar endins de cada una en un estat meditatiu i profund. S'oferiran modificacions per a principianta, tots els nivells son benvinguts.


PAUSA (13.30 a 15h)

De 15.00 a 17.00 h

-- A volar!!!: Headstand (parada de cap), Pincha, Handstands (parada de mans)
Les inversions són un dels reptes més desafiants i excitants que ofereix la pràctica d'asanes. Es sorprenent el resultat quan es practica amb determinació i perseverança, qualitats que seran l'eix de la pràctica durant tot el taller. Construirem la pràctica de simple a complexa per adaptar-se a tots els nivells de professionals. No apte per a principiants.


Biografia: Jerome Burdi és professor de Ioga Dharma certificat (800 hores) a la ciutat de Nova York. Imparteix tallers de màster i de tots els nivells a escoles de ioga de tot el món. Més info a  Omjerome.com

SESIONS DEL CURS


Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.