Curs enfocat en el benestar, la salut i l'educació espiritual de l'ésser humà i dissenyat i impartit a quatre mans per Yoshio Hama i Mariangel Romero.

Dirigit tant a estudiants de nivell bàsic i intermedi, interessats en aprendre a abordar el ioga des d'una altra perspectiva, com a estudiants avançats i professors de ioga que vulguin re-dimensionar la seva pràctica.

El curs combina teoria i pràctica d'asana, pranayama, meditació i Bhakti.

Preu Final


350,00€

IVA incluido

DATA


de 6 al 12 de juliol 2020

LLOC


Yogaone Tuset

HORARIS


Dilluns-Divendres 3: 30-6: 30pm
Dissabte-Diumenge 11: 00-2: 00pm

PROGRAMA


Curs intensiu on completament recolzat per aquests dos experts professors podràs avançar en la teva pràctica integral del Ioga de manera substancial, evolucionant tant a nivell extern com intern i descobrint noves facetes d'incorporar al teu camí personal.

"Convida a transportar cap a l'infinit l'ésser, a connectar-se amb pensaments, paraules i accions positives, amoroses i compassives cap a l'univers."

L'ofrena, l'obediència i l'energia col·lectiva són les eines que prevalen com a guia absoluta d'aquesta pràctica, la qual cosa permet aconseguir la concentració i el focus necessari per silenciar les turbulències mentals i alliberar els bloquejos físics, portant això a descobrir altres estats de l'Ésser . Buscarem la transformació i la realització interior utilitzant com a vehicle la devoció i la comunió cap a la via de l'auto-coneixement.

SOBRE ELS PROFESSORS
Certificats en 800 Hours Dharma Ioga Life of a Yogi Teacher Training Program i Rocket Ioga Advanced Teacher Training, Yoshio i Mariangel porten 18 anys practicant ioga.

La seva formació i instrucció professional es basa en: dansa, capoeira, acrobàcia, arts marcials, música i diferents estils de ioga com el Astanga Ioga, Rocket Ioga, Mètode Iyengar, acroioga and Partner Ioga i Dharma Ioga que és l'estil que han vingut estudiant directament amb el Mestre Sri Dharma Mittra a la ciutat de Nova York durant els últims 9 anys de la seva formació.

Fa 10 anys van dissenyar junts Meditació en Moviment un programa que els ha permès escampar la llavor del ioga.

DATA: 6 al 12 de Juliol 2019
HORARIS:
Dilluns-Divendres 3: 30-6: 30pm
Dissabte-Diumenge 11: 00-2: 00pm
PREUS:

Early bird price (fins al 31 de març)

Curs complert : 300€

De dilluns a divendres: 225€

Preu Final

Curs complert: 350 €
De dilluns a divendres 250 € (opció nomes disponible antic alumnes de MEM, contactar recepció Yogaone Tuset)

SESIONS DEL CURS


Preu Final


350,00€

IVA incluido

Fecha:
del 6 al 12 de Juliol

Lloc:
Yogaone Tuset

Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.