Curs de Formació de Professor de Ioga per a Adolescents de 13 a 17 anys amb certificat Yai (Ioga Alliance International)

FORMACIÓ INTENSIVA DE PROFESSOR DE IOGA PER A ADOLESCENTS


360,00€

IVA incluido

Programa:
amb CAYETANA RÓDENAS

DATA


del 8 a10 d'abril 2022

LLOC


YogaOne Surya

Carrer de l'Taquígraf Serra, 6, 08029 Barcelona, ​​Espanya

PARA MAS INFORMACION ESCRIBENOS A surya@yogaone.es
O LLAMA AL: 938134727

HORARIS


Divendres - 16:00-20:00
Dissabte 9:00-18:00
Diumenge 9:30-17:30

PROGRAMA


Curs intensiu i pràctic de tres dies de durada en el qual es dota l'alumne dels recursos necessaris per impartir classes de Ioga a adolescents amb edats compreses entre 13 i 17 anys.

L'objectiu principal d'el curs és adquirir tècniques i eines pràctiques per gestionar el canvi constant en el comportament i les emocions del que adolescents a través de el llenguatge de l'Ioga.

Altres objectius són:

Aprendre a connectar amb els adolescents de manera positiva i amb confiança.
Fomentar en els adolescents valors com l'autoestima, la llibertat i el respecte.
Aprendre a crear i planificar classes de ioga per a adolescents.
A qui va dirigit
Aquesta formació específica de ioga per a adolescents s'orienta, principalment a:

Professors de Ioga
Professors d'educació secundària
Professors de dansa i altres disciplines artístiques i / o esportives
Directors o orientadors escolars
psicòlegs
Treballadors socials
terapeutes ocupacionals
fisioterapeutes
Monitors de lleure
Qualsevol professional que treballi amb adolescents
 

Certificació i títol
Es lliura un Diploma certificat per IOGA ALLIANCE INTERNATIONAL, ara per ara un dels organismes més importants de el món de l'ioga.

Descobreix més sobre la certificació Yai reconeguda mundialment.

Contingut i temari de el curs
Tractarem temàtiques i problemes comuns en aquestes edats, així com el seu desenvolupament físic, emocional i psicològic. Practicarem tècniques i variacions de postures de Ioga per adaptar-les a grups de diferents edats.

treballarem:

Postures de ioga amb adaptació a diferents nivells.
Jocs de ioga i dinàmiques de grup per a adolescents.
Partner ioga.
Tècniques de acroioga.
Tècniques de massatge.
Exercicis de respiració.
Ioga en cadira.
Filosofia bàsica de l'ioga.
Meditació.
Mudras.
Chakras i centres d'energia.
Seqüència de classe de ioga per a adolescents.
Material de el curs
A més de les hores de formació, també incloem diversos recursos com música, acroioga i jocs perquè les classes d'adolescents trobin l'equilibri perfecte entre diversió i aprenentatge.

El curs inclou un extens manual il·lustrat amb els continguts que es treballen durant la formació i una part teòrica, que funciona com a guia de referència per al professor i com a font d'inspiració per a l'ensenyament.

Preu de el curs: 360 €
Si ja has estat el nostre alumne i has realitzat nostra formació de ioga per a nens, aquest curs et costarà 300 €.

PARA MAS INFORMACION ESCRIBENOS A surya@yogaone.es
O LLAMA AL: 938134727

PROFESSORS


Cayetana Ródenas

Cayetana Ródenas

La creadora de Ioga & Kids, Cayetana Rodenas, va néixer a Madrid.
Va estudiar Art dramàtic, Dansa i Magisteri. Diversos anys més tard, el ioga va aparèixer en la seva vida quan vivia a Austràlia. Va començar practicant Ashtanga i Vinyasa Flow durant diversos anys fins que va decidir formar-se com a professora en el Australasian Ioga Institute, Melbourne. Allà a Austràlia va estar impartint classes en diversos centres i quan va néixer la seva filla gran va voler adaptar el ioga, des de primerenca edat, per poder practicar amb ella des de petita. Va ser llavors quan va realitzar la formació de Yogakids, amb Marsha Wenig i Radiant Child Ioga Program amb Shakta Kaur Khalsa.
A la tornada a la seva ciutat natal va obrir el seu propi centre de Ioga, al barri de Chamberí, on va estar impartint classes durant 7 anys (Ashtanga, Ioga dinàmic, Ioga embarassades, Ioga mares i nadons, Ioga nens, etc.), fins que va començar a treballar en una companyia internacional impartint formació de ioga per a nens, sent el seu representant a Europa i viatjant per diversos països durant diversos anys.
També ha participat en un programa de Televisió, «Sense sortir de casa», presentant la secció de Ioga.
Amb el temps i l'experiència de tots aquests anys, ha creat el curs de Formació, Ioga & Kids, específica per a tots aquells que vulguin compartir el ioga amb els nens, també enfocat a professors de col·legis per així poc a poc anar incorporant aquesta meravellosa disciplina com part de l'currículum dins de l'aula.
Cayetana també està formada en Unnata Ioga Aeri i Expert en Massatge Tailandès i segueix rebent cursos de diferents disciplines per poder-lo oferir als seus estudiants. Segueix involucrada en diverses àrees de dansa i consciència corporal posant en pràctica "seguir aprenent per seguir ensenyant".
Tota la seva passió pel Ioga, les arts, el moviment i l'ensenyament és el que espera seguir compartint amb els seus alumnes (petits i grans), per seguir descobrint junts, el únics i especials que som cada un, convivint però respectant la nostra individualitat dins de la societat en què vivim.
Finalment, ressaltar que l'objectiu de l'ensenyament segons Cayetana "és obrir els ulls de l'ànima perquè cadascú trobi l'essència i felicitat que resideixen en el nostre interior, i seguir oferint l'oportunitat per connectar i re-descobrir el coneixement que sempre ha estat aquí ... amagat ... dins de cada ésser.

SESIONS DEL CURS


FORMACIÓ INTENSIVA DE PROFESSOR DE IOGA PER A ADOLESCENTS


360,00€

IVA incluido

Programa:
amb CAYETANA RÓDENAS

Fecha:
del 8 al 10 de abril 2022

Lloc:
YogaOne Surya

Vols més informació?

Rellena el siguiente formulario, estaremos encantados de atenderte y orientarte en lo que necesites.